Vinyl folie som snygg dekor eller för marknadsföringsändamål

Om det finns någonting som kan göra ditt hem riktigt fint utan större ansträngning så är det vinyl folie. Använd den här självhäftande folien för att skapa vackra mönster på väggar, brevlådan, fordon eller kanske på fönstret. Det finns vinyl folie som både kan appliceras utomhus och inomhus.

Visst är det dessutom upp till dig att välja motiv, så du kan få snygga väggdekaler som passar ditt hem perfekt. Det är dock inte bara vacker dekor som vinyl folie kan lämpa sig som, utan varför inte använda den för att marknadsföra dina produkter eller tjänster?

Vinyl folie som bilreklam

Det finns inget mer prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag på än att använda din egen bil för nästintill kostnadsfri reklam. Genom att applicera vinyl folie på din bil kan du bland annat välja att ha företagsnamnet, loggan, webbadressen och telefonnumret utskrivet på bilen. Då kommer trafikanterna runtom dig att få upp intresset för din verksamhet.

Det rekommenderas att applicera bilreklam bakpå bilen då detta blir som mest effektivt. Bilen som kör bakom dig ser nämligen reklamen klart och tydligt. Samma sak gäller när ni står still i en kö eller vid ett rödljus.