Lyckohjul är ett roligt inslag och kan användas i många sammanhang

Lyckohjul på stativ ses i många olika sammanhang och kan också användas av föreningar till olika typer av evenemang. Vem kan gå förbi ett lyckohjul utan att ha lust att snurra på hjulet? Du får både spänningen med att se vart pilen pekar och glädjen när du hör det karaktäristiska dak-dak-dak-ljudet. Visste du att du kan designa ditt helt eget lyckohjul? Du kan se de roliga möjligheterna här och låta buset börja.

Ett lyckohjul är ett bra sätt att göra tävlingar eller challenges på. Det är tur som bestämmer och kanske hur hårt hjulet snurrar, vart det hamnar och vad som ska hända. Det kan användas exempelvis på evenemang, mässar, fester. marknader, fäster eller vid tillställningar. Det gömmer sig många timmars roliga aktiviteter i ett sådan lyckohjul med fot och du har möjligheten att anpassa fälten med din egen text.

 

Lyckohjul med metallfot

Ett lyckohjul gjord enliga dina önskemål – vad kunna vara mer roligt? Det blir naturligtvis levererat med en praktisk fot så att du enkelt kan få placerat det och komma i gång med använda det. Med en vacker metallfot är du säkrat att lyckohjulet inte ramlar – även om du har det med på den lokala marknaden.

 

Magnetiskt lyckohjul 

En annan möjlighet är ett lyckohjul med whiteboard-yta. Det kan skrivas på skivan som på en whiteboard-tavla. Men det är också magnetisk så du kan sätta magneter på fälten. Det gör att lyckohjulet kan användas i lång tid eftersom du enkelt kan byta ut fältens innehåll. Därutöver kan du själva välja hur snabbt och hur länge hjulet snurrar.

Denna typ av lyckohjul är 60 cm i diameter på skivan. Det levereras med en vacker trefot som också kan anpassas i höjden. Det vill säga att både stora och små kan agera lyckans gud(inne) och snurra med hjulet. Det medföljer också en penna som ni kan skriva på skivan med. När du öppnar paketet vill du också se att det finns 12 magneter med färdig text. Då kan ni snabbt få gång i hjulet med de medföljande magneterna. De kan så klart sättas upp och tas bort igen som ni önskar.

Så om du är ute efter ett roligt sätt att engagera dina kollegor, kunder eller andra förrättningsförbindelser på i en rolig tävling ska du ta chansen och beställa ert helt eget anpassade lyckohjul. Det kan användas till events, på mässor, på marknader – ja, faktisk i otroligt många sammanhang.